minte mai concentrata

O minte fără pierderi de memorie, mai aprigă şi mai concentrată. Totul pe cale naturală.

PhysioBrain este soluţia naturală şi sigură de a spori capacitatea intelectuală, de a descătuşa toate resursele materiei cenuşii şi de a consolida memoria.

Pe durată şi în urma tratamentului, mintea ta îşi va exploata la maxim resursele. Memoria nu va mai juca feste, sinapsele îşi vor face treaba fără greş şi mai bine ca niciodată.minte mai concentrataCompoziţia lui PhysioBrain se bazează pe Ginkgo Biloba.


minte mai concentrata


Acest ingredient 100% natural, cunoscut în lumea orientală de mii de ani, a fost descoperit în China de Est.

Călugării chinezi au fost cei care au învăţat să prezerve frunzele arborelui de Ginkgo. Ei au fost primii care i-au descoperit şi apreciat efectele benefice asupra minţii şi asupra spiritului. De-a lungul secolelor, frunza de Ginkgo a însoţit oameni ai cărţii, ai politicii şi ai sabiei deopotrivă, devenind un atu pentru toţi cei care muncesc cu capul. De aceea, în cultura orientală, Ginkgo Biloba a căpătat apelativul de: "prietenul creierului".minte mai concentrata


În Europa, arborele de Ginkgo a fost adus de către marinarii olandezi în anul 1730. De atunci, oamenii de ştiinţă din Europa de Vest i-au depistat, cu ocazia studiilor ştiinţifice, toate efectele benefice asupra creierului, în speţă asupra aparatului neuronal.

minte mai concentrata


minte mai concentrata


Rezultate
garantate 100%


Mărturii:

Eric

minte mai concentrata

În primii ani de facultate, simţeam întotdeauna un fel de groază în timpul sesiunii. Câteodată, în timpul examenului, parcă mi se întuneca mintea.

mai mult ...

Sandra

minte mai concentrata

Imediat după ce am terminat facultatea, am început să lucrez. Am început în domeniul consultanţei pentru infrastructură ecologică. După numai 2 ani, şefa mea s-a pensionat aşă că am promovat pe postul ei.

mai mult ...

Nicolas

minte mai concentrata

Atunci când părăseşti viaţa activă, încep o grămadă de probleme. Nu numai că nu te mai ştie nimeni... dar încep problemele de sănătate.

mai mult ...
Produs fabricat în Franţa

Notificat de Institutul de Bioresurse Alimentare NR 2186/11.07.2007
minte mai concentrata